ABOUT

Mijn naam is Estrella van Toor, een 22-jarige positieveling uit Nederland met een grote liefde voor alles omtrent voeding, fitness, mindset, fotografie, palmbomen en positiviteit.

In 2015 besloot ik te starten met het posten van foto’s op Instagram van dingen die mij blij maken: kleurrijke ontbijtjes, vrolijke momenten, workouts, vakantiefoto’s en meer.

Tijdens deze periode, besloot ik ook mijn levensstijl om te gooien met het doel om mij fitter en energierijker te voelen. Ik werd fitter, vrolijker, positiever en energierijker dan ooit!

Ik ging mij verdiepen in de wereld van krachttraining, maakte eerlijke oatmeal bowls, deelde mijn workouts en recepten en ontdekte al snel dat ik niet de enigste was die dit leuk vond!  

Dit motiveerde mij om nog meer kennis op te doen omtrent voeding, fitness, mindset en fotografie om meer uit mijn Instagram te halen en een groter bereik te inspireren en motiveren om een fitte, leuke en gezonde levensstijl te creëren.

Al de positieve vibes en energie die deze passie mij geeft, heeft me doen besluiten dat Instagram alleen niet genoeg is. Ik wil meer delen dan Instagram foto’s alleen. Et voilà: here it is, mijn eigen blog! 

Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik.

Enjoy the positive vibes,

Estrella