Happy Friday! Gisteren heb ik een dagje voedingsschema’s gemaakt voor Jorellafit, dus dacht ik: laat ik eens foto’s maken van mijn maaltijden zodat ik het met jullie kan delen. 

ONTBIJT

Ik begon mijn dag met mijn dagelijkse ochtendritueel tijdens het cutten: een bak havermout met een groene vanille thee. De laatste tijd maak ik mijn havermout als volgt: ik stop 55 gram havermout in een pannetje met 10 gram rozijnen, 1 theelepel kaneel en 350 ml water. Dit laat ik koken totdat de gewenste structuur ontstaat (ik roer het tussendoor wel af en toe door). Vervolgens stop ik de inhoud van het pannetje in een kom en hier verdeel ik een banaan (in plakjes), 10 gram pindakaas en nog wat extra kaneel overheen. 

SNACK TIME

Twee uur na de havermout, begon ik alweer trek te krijgen. Ik besloot een eiwitreep van Foodspring te nemen met een lekkere grote cappuccino. 

LUNCHTIME

Rond een uur of 1 begon ik alweer trek te krijgen (team always hungry). Ik maakte een heerlijke omelet met 2 hele eieren en deed deze op twee dikke sneën brood met cream cheese, kipfilet en wat sla. 

Na de lunch was het weer tijd om te werken. Ik werkte door tot zes uur en ondertussen had ik nog 2 rijstwafels met cream cheese, kipfilet en sla op. Ook nam ik nog een appel. 

DINER

Nadat ik had gewerkt, was het tijd voor het diner, ook meteen mijn pre workout maaltijd. Op het menu stond een heerlijke wrap gevuld met kool, prei, tomaat, zongedroogde tomaatjes, kip en kruiden. Ik nam er ook wat sla en komkommer bij. 

 

WORKOUT TIME

Na het diner was het tijd voor een lekkere billen- en benentraining in de sportschool. Ik deed de leg press, hip thruster, single leg split squat, cable kickbacks, kuiten en was buikspieroefeningen.

Toen ik thuis kwam, nam ik direct een eiwitshake met water. Een uurtje laterbesloot ik nog een bak yoghurt met granola,meloen en bevroren bessen te nemen: een heerlijke afsluiting van een productieve dag!

Mocht jij vragen hebben over mijn voedingspatroon of het cutten, laat het dan vooral weten in de reactie’s hieronder!