THE HAPPINESS BREAKFAST

HÉT EVENT VOOR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN!

Ben jij opzoek naar een happy & healthy leefstijl die zorgt voor dagelijks geluk? Dan mag je The Happiness Breakfast niet missen. Tijdens deze ochtend vol inspiratie en gezelligheid leer je alles over balans in je voedingspatroon, dankbaarheid, zelfvertrouwen, een positieve mindset en leven in het hier en nu.

Door middel van voorbeelden, simpele actiestappen en tips & tricks, weet jij na The Happiness Breakfast mijn geheimen voor dagelijks geluk en kan je direct aan de slag.

Zeg maar dag tegen onzekerheid, continu jezelf vergelijken met anderen, ‘spijt’ na je favoriete chocolade cake of een schuldgevoel na het skippen van een workout. Ben jij klaar voor het begin van een nieuwe leefstijl vol dagelijkse genietmomentjes?

THE HAPPINESS BREAKFAST

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

AANMELDEN

De editie van 23 december 2019 is UITVERKOCHT! Het is daarom helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. In 2020, zullen bij succes, meerdere Happiness Breakfasts volgen. Houd daarom goed mijn website en Instagram (@estrellavtoor) in de gaten & stay tuned!

6 + 3 =

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar? @frenchiecafeutrecht, Lange Nieuwstraat 21

Wanneer? Maandag 23 december van 09:30-11:30

Kosten? €39,95 per persoon (inclusief lezing, uitgebreide brunch, fotograaf @natalievermorken.photography (foto’s ontvang je na afloop), geweldig aangeklede locatie, goedgevulde goodiebag t.w.v. €40+ én een onvergetelijk gezellige en inspirerende ochtend!

Als mijn ‘reis’ met Estrella me iets heeft geleerd, dan is het om goed voor mezelf te zorgen. Estrella heeft me laten zien hoe ik door alle heerlijke gezonde rainbow-gerechten mijzelf gezonder en gelukkiger kan maken. Ook hoort daar af en toe een stukje taart of een ijsje bij, hier kan ik dan ook echt weer van genieten. Estrella heeft me geholpen om me te concentreren op mijzelf en bewust te worden waar ik ben en waar ik naar toe wil. De grootste verandering tot nu toe is dan ook niet zozeer lichamelijk geweest maar vooral mentaal. Ik kan Estrella daar niet genoeg voor bedanken, ze is echt een topper!

Maxime van Deuveren

'Estrella heeft me geholpen om me te concentreren op mijzelf en bewust te worden waar ik ben en waar ik naar toe wil.'

Met een ongevarieerd voedingspatroon, veel cardio en te weinig calorieën, zat niet lekker in mijn vel. Toen kwam ik in contact met Estrella, die mij liet inzien dat ik van gevarieerde en volwaardige maaltijden en krachttraining veel gelukkiger (zou) word(en)! Nu maak ik elke dag met veel plezier healthy meals, doe ik 2 full body trainingen in het weekend en plof ik na een lange werkdag lekker op de bank; dit werkt voor mij, ik heb mijn balans gevonden!

Amber

'Dankzij Estrella kan ik weer 'normaal' leven en daar ontzettend van genieten!'

Door de hulp van Estrella tel ik geen calorieën meer en ben ik veel meer gaan eten dan eerst. Ook eet ik weer producten die ik heel lang niet gegeten had, zoals pindakaas en een havermoutje. Dit zijn nu zelfs twee favorieten! Dat had ik van tevoren nooit kunnen bedenken. Ik vind het heel fijn en mooi hoe Estrella andere meiden helpt en inspireert.

Lieke Brens

'Dit zijn nu zelfs twee favorieten!'